Feed on
Posts
Comments

Despartirea de India

M-am obisnuit cu cintecele lor, cu ocolisurile, curiozitatea, credinta, murdaria care face parte din normal. Frec totul cu spirt dar oare ajuta? Cred ca trupul meu a fost obligat sa se adapteze. In alt sens, cred ca nu eram de mult vie daca ma nasteam aici. Este o lume foarte dura, nu esti sanatos, mori. Gata. Te duci intr-o alta reincarnare, nu e mare paguba. Timpul tau e timpul eternitatii.
M-am interesat de avionul care pleaca la Mumbai , imi e tema de intirzieri, la New Delhi e ceata si avioanele vin deobicei de acolo in drum spre Mumbai. Trebuie sa prind Delta la 1AM duminica. Ajung la JFK la 7 AM. Va fi o traversare de 16 ore.
Azi este cald si senin in Bangalore, atit de cald incit este ca vara la New York. Merg sa dau o raita cu riksa prin oras. Mi-am facut bagajele. Ma mai delectez cu minunatia templelor. Elefanti si tauri si maimute, nu am vazut insa cobre decit in ziare.
Ma gindesc la Rama si Sita si Hanuman, cit de vii sunt dupa mii si mii de ani. Un rege Rama a existat, ca si o Sita. Toti au fost virtuosi, altfel nu se poate. Virtutea este atit de clar impamintenita, incit in nici un film doi nu se vor saruta, caci ar fi indecent , ei is vor freca eventual nasurile sau el o va saruta pe frunte.
Este neobisnuit ca o femeie alba sa faca singura o asemenea calatorie. Dupa ce m-au cintarit pe toate partile, m-au acceptat si ocrotit, cred ca este in interesul tuturor sa plec cu bine si impresii pozitive. O lume a barbatilor in care femeile nu exista de capul lor in internet caffees, aeroporturi , restaurante, riksas etc. As putea da un exemplu rau. De aceea cred ca toti vor rasufla usurati cind voi pleca. Si eu la fel.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X