Feed on
Posts
Comments
Joi 20 decembrie
Ploaia a incetat.  Azi este Vaikuntha Ekadasi, singura zi a anului cind usa de la sanctum sanctorum a templelor lui Vishnu se deschide si cine intra pe usa va ajunge in rai. Postesc toti Vashnavites.
Se pare ca numele orasului se va schimba in Bengaluru. Nationalism ardend. Mysore va fi Mysuru.
Consiliul Legislativ al orasului Bangalore sugereaza guvernului sa inceapa o campanie de promovare a culturii traditionale in fata efectelor rele ale globalizarii. De unde aceste efecte cind toata lumea e in sari, icoanele si semnele religioase la vedere, procesiuni pe strada, vaci lasate de izbeliste pupate si scarpinate intre coarne de te crezi la o ferma si nu intr-un oras considerat inima inovatoare a Indiei? Unele femei conduc motocicleta in sari cu esarfa flutirind la git de ma ia cu frig cind le vad.
O actrita faimoasa a afirmat intr-un interviu acum doua zile ca este normal sa ai relatii amoroase inainte de casatorie si in caz de divort, dupa aceea. Un grup de cetateni indignati au dat-o in judecata pentru indecenta si violarea mai multor acte care privesc moralitatea. Cazul se afla la Curtea Suprema .
M-am dus cu riksa prin oras. Am vizitat parcurile din jurul hotelelor de 5 stele si casei guvernatorului, palatul Maharjahului (Bangalore mai are unul). Am mincaa la un KFC. Vegi food, caci copanele prajite pare ca erau acolo de un an.  F. scump, un localnic nu isi poate permite 111 Rs pentru citiva cartofi prajiti, o mina de orez, 3 bucatele de vegetale pane si o coca.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X